Griepprikken 2019

Dit jaar kunt u uw griepprik krijgen vanaf 8 november.

WEST: elke werkdag (behalve donderdag) tussen 9.00-12.00 uur en 13.00-16.00 uur kunt u zonder afspraak langskomen om uw griepprik te krijgen. 

NOORD: elke werkdag tussen 10.00-12.00 ur en 13.00-16.00 uur kunt u zonder afspraak langskomen om uw griepprik te krijgen.

Wilt u er rekening mee houden dat u eventueel iets moet wachten omdat het inloop betreft.  

 

 

Psycholoog

Steeds meer huisartsenpraktijken hebben een poh-ggz in de praktijk. POH-ggz staat voor praktijkondersteuner huisartsenpraktijk voor geestelijke gezondheidszorg. De POH-ggz en de huisarts werken samen bij het behandelen en begeleiden van mensen met psychische en (psycho)sociale klachten. Onze poh-ggz is mevrouw M. Tuncali. Zij is een gediplomeerd psychologe die reeds langer in Rotterdam werkzaam is. Naast de Nederlandse taal is zij ook de Turkse taal machtig.

Wat kan de poh-ggz voor u doen?

In een gesprek brengt de poh-ggz met u uw klachten en vragen in kaart. Ook is het mogelijk dat met u gesproken wordt over de geschiedenis van uw klachten en wat u reeds geprobeerd heeft om van uw klachten af te komen.
Vervolgens adviseert de poh-ggz u en uw huisarts over een mogelijke aanpak van de klachten. Dit kan een vervolgtraject zijn bij de huisarts zelf, verwijzing naar een andere hulpverlener of instelling (zoals maatschappelijk werk of een GGZ-instelling) of vervolggesprekken bij de poh-ggz zelf.
De poh-ggz kan daarbij dus helpen door:

  • het verhelderen van problemen;
  • het geven van advies over behandeling en verwijzing;
  • behandeling in de huisartsenpraktijk;
  • nazorg na behandeling in de GGZ.

Hoe maak ik een afspraak bij de poh-ggz?
U kunt met uw huisarts bespreken of een gesprek met de poh-ggz voor u zinvol kan zijn. Als dat het geval is, wordt een eerste gesprek met de poh-ggz gepland. Deze afspraak kan door uw huisarts zelf worden  gemaakt of (na opdracht van uw huisarts) door de assistente. Na het eerste gesprek zal de poh-ggz u en uw huisarts adviseren over een vervolgtraject.

Kosten
Aan de gesprekken met de poh-ggz zijn voor u geen kosten verbonden. De kosten worden namelijk vergoedt uit het basispakket van uw zorgverzekering en valt NIET onder het eigen risico.

Annuleren van een gesprek
We verzoeken u uitsluitend af te zeggen als dit echt niet anders kan. Indien u plotseling verhinderd bent, is het belangrijk dat u minimaal 24 uur van te voren afbelt bij de huisartsenpraktijk. De tijd die voor u gereserveerd was, kan dan nog beschikbaar worden gemaakt voor iemand anders.

 

 

Contact
  • 010-4370685 & 010-4370024
  • idem en kies optie 1